Over ons
Op 21 juli jl. namen we voor het eerst deel aan Fête des Belges in het prachtige Salones Canor te Teuladade, in de regio van Moraira-Benissa-Calpe in Spanje. Dit evenement, georganiseerd door zes Belgische ondernemers die hun bedrijven in deze streek hebben gevestigd, bood een geweldige kans om onze aanwezigheid in Spanje te versterken en nieuwe connecties te leggen. Met ongeveer 250 ingeschreven deelnemers en 25 sponsors, waaronder wijzelf als hoofdsponsor, was het een dag vol waardevolle ontmoetingen en zakelijke mogelijkheden.

Bij het betreden van het evenement werden bezoekers meteen verwelkomd door onze strategisch geplaatste stand met promotiemateriaal en ons opvallend DS-voertuig met bestickering. Jordi, onze Spaanse vertegenwoordiger, en Nichola, onze Belgische verkoper, stonden klaar om alle vragen te beantwoorden en onze producten te presenteren aan het geïnteresseerde publiek.

Ons doel was tweeledig: enerzijds wilden we onze zichtbaarheid vergroten, anderzijds wilden we lokale ondernemers en potentiële klanten kennis laten maken met ons aanbod en ons Spaanse filiaal. Het event bood een perfecte gelegenheid om ons netwerk uit te breiden, vooral onder Belgische ondernemers die permanent in Spanje wonen en onder de vele tweede verblijvers in de regio.

Tijdens de dag hebben we waardevolle gesprekken gevoerd met verschillende bedrijven uit diverse sectoren, zoals interieur- en designbedrijven, bouwbedrijven en zonwering- en plaatsingsbedrijven. Deze ontmoetingen waren van cruciaal belang om ons aanbod verder te introduceren aan het Belgische cliënteel in Spanje. Een bijzonder interessante ontwikkeling is de potentiële samenwerking op het gebied van zonwering, specifiek met pergola’s, een product dat we tot nu toe nog niet hadden aangeboden.

Om deze nieuwe relaties verder te versterken, zullen we een voorstel uitwerken met demomateriaal dat in de desbetreffende winkelruimtes kan worden tentoongesteld. Verschillende deelnemers kenden De Sutter Naturally al vanuit België, maar waren zich niet bewust van onze aanwezigheid in Spanje. Dit biedt ons een unieke kans om hen een selectie van materialen aan te bieden die zij in hun eigen aanbod kunnen integreren.

Het Fête des Belges was een groot succes voor De Sutter Naturally. Het stelde ons in staat om onze zichtbaarheid te vergroten en tegelijkertijd waardevolle nieuwe relaties op te bouwen. We kijken uit naar de toekomstige samenwerkingen en de verdere groei van ons merk in Spanje. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst, waar ook ter wereld!

Catalogus aanvragen