Over ons
Na een succesvolle samenwerking van 20 jaar met Theo Berger en Zaunbau Berger in Münsterland, zal De Sutter Naturally de leiding overnemen om ons engagement voor kwaliteit en service in Duitsland verder te versterken.

Al 47 jaar is De Sutter Naturally een kwaliteitsgarantie in de wereld van hout, met name voor houten omheiningen en poorten. Met zijn productiefaciliteit in België, distributiepartners in 10 landen en leveringen over de hele wereld heeft het familiebedrijf keer op keer zijn inzet voor hoge standaarden en kwaliteitsgaranties bewezen.

In Duitsland is Theo Berger met zijn bedrijf Zaunbau Berger al bijna 20 jaar verantwoordelijk voor de verkoop en installatie van De Sutter Naturally omheiningen. Het bedrijf uit Münsterland kijkt terug op een succesvolle samenwerking met De Sutter Naturally. Geen wonder, want De Sutter Naturally staat voor dezelfde waarden: kwaliteit, service en passie voor de paardensport.

Na bijna drie decennia bedrijfsgeschiedenis was het echter tijd voor een verandering bij Berger. Om klaar te zijn voor de toekomst, wordt de reeds lang bestaande samenwerking verder verdiept: voortaan zal De Sutter Naturally de leiding over Zaunbau Berger overnemen.

De samenwerking met het Münsterlandse bedrijf Berger, waarmee wij sinds 2005 nauw samenwerken, werd eind 2023 bestendigd door een volledige overname door De Sutter Naturally. Dit succes leidde ertoe dat Zaunbau Berger en de familie De Sutter hun krachten bundelden om hun ontwikkeling voort te zetten onder een nieuwe naam: De Sutter Naturally Germany.

Lars Göran Cordes van De Sutter Naturally zal nu de dagelijkse gang van zaken in ons Duitse filiaal leiden. Cordes is geen onbekende in de paardenbranche; als actieve ruiter, die zich intensief bezighoudt met paardensport en -fokkerij, werkte hij eerder bij een gerenommeerd stalbouwbedrijf. "De Sutter Naturally is een internationaal merk dat zowel bekend staat om de kwaliteit van zijn hout als om de professionaliteit van zijn teams", legt hij uit. Hij voegt eraan toe: "De uitdaging van deze overname is om de tevredenheid van onze trouwe klanten in de paardensportsector verder te vergroten en tegelijkertijd nieuwe marktsegmenten in de landschapsarchitectuur en de ontwikkeling van mooie landgoederen en ruiterfaciliteiten te ontsluiten."

Alexander Van Parijs, directeur van De Sutter Naturally in België, deelt hetzelfde enthousiasme: "Duitsland is een prachtig land met schitterende landschappen, boerderijen, stoeterijen en mooie huizen. Onze omheiningen en poorten passen hier perfect bij. We zijn verheugd onze producten verder te promoten via de samenwerking met het bedrijf Berger, dat met zijn uitgebreide middelen een belangrijke speler is geworden in de paardensport. Wij brengen onze expertise in hout mee. Samen delen we een passie voor ambachtelijke kwaliteit."

De Sutter Naturally Germany is gevestigd in Münsterland en blijft verkopen en installeren in heel Duitsland. Ondanks de nieuwe naam blijft het karakter van het bedrijf Berger behouden. Theo Berger blijft de contactpersoon. Je kan in de toekomst blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit van Berger.

Catalogus aanvragen