Over ons
Wie ons hoofdkantoor in Kampenhout de voorbije maanden bezocht, heeft het waarschijnlijk al opgemerkt: er gebeurt veel op onze site.

De constructie van onze nieuwe magazijnen, kantoren en het bijbehorende customer experience center is in volle gang en vordert gestaag. De bouw is aan het begin van dit jaar van start gegaan en we streven ernaar deze tegen het einde van dit jaar te voltooien.

Met trots kondigen we aan dat ons nieuwe experience center een plek zal worden waar jij als klant onze producten kunt ervaren in een inspirerende setting. Of je nu deskundig advies zoekt, onze producten uit eerste hand wilt ervaren, of gewoon inspiratie wilt opdoen, in ons nieuwe experience center kan het allemaal. Maar dat is nog niet alles: onze showroom en werkplaats in Bonheiden zullen binnenkort samensmelten met onze hub in Kampenhout, waardoor we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Dit verzekert een strategische organisatie, efficiënte dienstverlening en behoud van ons hoog serviceniveau.

Daarbij voegen we een extra dimensie toe aan beleving: onze Academy, want eind dit jaar openen we ook onze Academy. Hier zullen we lezingen en evenementen organiseren, in samenwerking met relevante spelers uit de sector, gericht op zowel de paardensector als de residentiële sector. We bieden dus meer dan alleen een showroom, maar een totaalconcept, waar beleving voorop staat. Door in te zetten op innovatie, service en klantbeleving streven we naar strategische groei en een nog sterkere band met onze gewaardeerde klanten.

Volg de ontwikkelingen van onze site in Kampenhout via onze sociale kanalen, waar we regelmatig prachtige dronebeelden delen van de verschillende fasen van de bouwwerken. Droom met ons mee terwijl we stap voor stap onze visie werkelijkheid zien worden. Van een bouwplaats tot een customer experience center en een Academy, waarbij elke stap draait om de tevredenheid van onze klanten.

Catalogus aanvragen