Tijdloze poort ontworpen in tropisch hardhout.
Wellington
  • Wie kiest voor onze weidepoort Wellington, die verzekert zijn weide of bosdomein van tijdloze elegantie
  • De poort is vervaardigd van tropisch hardhout. Je moet de poort niet onderhouden. Doorheen de jaren vergrijst het hout automatisch en krijgt je weidepoort een prachtige patine.
  • Deze tropische hardhoutsoort is bijzonder sterk en duurzaam, waardoor deze een minimale levensduur heeft van 20 jaar. 
  • De poort is verkrijgbaar in een enkele of dubbele opstelling. Bij een dubbele opstelling kan je een breedte tot 7,20 meter behalen.
  • Standaard is deze poort 120 centimeter hoog. Voor de lengte heb je de keuze uit tal van maten: 120, 150, 180, 210, 240, 300, 360 centimeter.
  • RVS veiligheidsbouten en schuin aflopende bovenbalk.
Wellington
Electriciteit
We plaatsen een stroomdraad op de omheining. Het elektrisch circuit beschermt zowel de omheining als de paarden. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan de houten omheining. Ook op de poort kunnen we een rechtstreekse elektrische bescherming plaatsen. We plaatsen het elektrisch circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Electriciteit
Plaatsing

Enkel in België al plaatst De Sutter Naturally ongeveer 200 000 lopende meter omheiningen per jaar.

Zij passen een unieke plaatsingsmethode toe met een eigen ontwikkeld palentrilmachine. Deze techniek garandeert stevigheid en stabiliteit. Onze professionele en ervaren plaatsers werken met laserapparatuur en elektronische sensoren.

Poortpalen worden in een betonfundering verankerd. Ook voor het aanbrengen van de elektrische draad kunt u op onze plaatsingsdienst beroep doen.

Voor plaatsingen in Europa selecteerden we een aantal partners die volgens dezelfde kwaliteitsfilosofie te werk gaan. Deze Premium Partners staan in voor onze plaatsingen in de overige landen.