Uitgesproken ontwerp met vierkante palen en diamantkop in geïmpregneerd zachthout
Windsor
 • Deze paardenomheining wordt gemaakt van Rood Noords grenenhout. Dit hout is op vlak van kwaliteit en duurzaamheid superieur aan gewoon Grenenhout. Rood Noords grenenhout groeit veel langzamer waardoor de dichtheid van het hout veel hoger ligt én waardoor het hout beter droogt in aanloop naar het impregnatieproces.
   
 • Voor impregnatie wordt het hout gedroogd in een oven. De impregnatie vindt plaats onder druk totdat er volledige saturatie plaatsvindt. Hierdoor heeft deze omheining een minimale levensduur van maar liefst 20 jaar.
   
 • Deze paardenomheining heeft geschaafde palen met gebroken hoeken en een diamantkop. De geschaafde afgeronde planken garanderen de veiligheid voor mens en paard.
   
 • De afstanden tussen de palen bedragen 3 meter.
   
 • De planken worden niet met nagels of schroeven aan de palen bevestigd. De plank gaat door de palen, waardoor een veilige en sterke verbinding ontstaat. Je kan de paarden houden langs beide zijdes van de omheining. 
Windsor
Hoogte
1m20 à 1m30 2 planken
1m20 à 1m30 3 planken
1m40 à 1m50 3 planken
Draadgaas op de omheining
We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee,…) in de weide houden. Een andere toepassing is het weghouden van je hond uit de weide. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.
Draadgaas op de omheining
Kleinveedraad
Deze elegante en duurzame oplossing beschermt zowel kleine als grote dieren. We plaatsen de gegalvaniseerde staaldraad door de palen heen. 
Kleinveedraad
Electriciteit
We plaatsen een stroomdraad op de omheining. Het elektrisch circuit beschermt zowel de omheining als de paarden. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan de houten omheining. Ook op de poort kunnen we een rechtstreekse elektrische bescherming plaatsen. We plaatsen het elektrisch circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Electriciteit
Plaatsing

Enkel in België al plaatst De Sutter Naturally ongeveer 200 000 lopende meter omheiningen per jaar.

Zij passen een unieke plaatsingsmethode toe met een eigen ontwikkeld palentrilmachine. Deze techniek garandeert stevigheid en stabiliteit. Onze professionele en ervaren plaatsers werken met laserapparatuur en elektronische sensoren.

Poortpalen worden in een betonfundering verankerd. Ook voor het aanbrengen van de elektrische draad kunt u op onze plaatsingsdienst beroep doen.

Voor plaatsingen in Europa selecteerden we een aantal partners die volgens dezelfde kwaliteitsfilosofie te werk gaan. Deze Premium Partners staan in voor onze plaatsingen in de overige landen.