PREMIUM

Royal Tropic Modern


Ontvang onze catalogus
Een exclusieve uitstraling met moderne afgeronde kop in tropisch hardhout duurzaamheidsklasse I
Royal Tropic Modern
 • Deze weideomheining voor je paarden bevat uitsluitend tropisch hardhout van de hardste en meest duurzame kwaliteitsklasse.
   
 • De glad geschaafde vierkante palen (10 x 10 centimeter) garanderen de vereiste sterkte.
   
 • De moderne afgeronde diamantkop geeft deze paardenomheining een strakke uitstraling.
   
 • De dwarsplanken worden – zonder bevestiging met nagels of schroeven – doorheen de palen geschoven. Op die manier zorgen we voor een veilige en bijzonder sterke verbinding.
   
 • Doorheen de jaren vergrijst dit tropisch hout op een natuurlijke manier, waardoor een prachtige patine ontstaat. Deze paardenomheining geeft een authentieke uitstraling aan je weide en vormt zo een absolute meerwaarde voor je eigendom.
   
 • Deze weideomheining heeft geen enkel onderhoud nodig. Je geniet van een anti-rot garantie van 30 jaar.
PREMIUM
Royal Tropic Modern
Hoogte
1,20 2 planken
1,20 3 planken
1,40 3 planken
1,60 4 planken
Draadgaas op de omheining
We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee,…) in de weide houden. Een andere toepassing is het weghouden van je hond uit de weide. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.
Draadgaas op de omheining
Kleinveedraad
Deze elegante en duurzame oplossing beschermt zowel kleine als grote dieren. We plaatsen de gegalvaniseerde staaldraad door de palen heen. 
Kleinveedraad
Electriciteit
We plaatsen een stroomdraad op de omheining. Het elektrisch circuit beschermt zowel de omheining als de paarden. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan de houten omheining. Ook op de poort kunnen we een rechtstreekse elektrische bescherming plaatsen. We plaatsen het elektrisch circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Electriciteit
Plaatsing

Enkel in België al plaatst De Sutter Naturally ongeveer 200 000 lopende meter omheiningen per jaar.

Zij passen een unieke plaatsingsmethode toe met een eigen ontwikkeld palentrilmachine. Deze techniek garandeert stevigheid en stabiliteit. Onze professionele en ervaren plaatsers werken met laserapparatuur en elektronische sensoren.

Poortpalen worden in een betonfundering verankerd. Ook voor het aanbrengen van de elektrische draad kunt u op onze plaatsingsdienst beroep doen.

Voor plaatsingen in Europa selecteerden we een aantal partners die volgens dezelfde kwaliteitsfilosofie te werk gaan. Deze Premium Partners staan in voor onze plaatsingen in de overige landen.