Verfijnde vierkante paal met geraffineerde diamantkop in tropisch hardhout duurzaamheidsklasse I.
Ascot
 • Deze paardenomheining wordt gemaakt van tropisch hardhout duurzaamheidsklasse I. Dit is het beste hardhout met de langste levensduur en grootste stevigheid.
   
 • Deze paardenomheining heeft verfijnde vierkante palen met een geraffineerde diamantkop. De geschaafde afgeronde planken zorgen voor de veiligheid van mens en paard.
   
 • De afstanden tussen de palen bedragen 2,5 meter.
   
 • De planken gaan door de palen, zonder gebruik van schroeven of nagels. Dit geeft een solide verbinding, waarbij je paarden kan houden langs beide kanten van de omheining.
   
 • Deze paardenomheining heeft geen enkel onderhoud nodig en heeft een minimale levensduur van 30 jaar.
Ascot
Hoogte
1m20 à 1m30 2 planken
1m20 à 1m30 3 planken
1m40 à 1m50 3 planken
Draadgaas op de omheining
We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee,…) in de weide houden. Een andere toepassing is het weghouden van je hond uit de weide. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.
Draadgaas op de omheining
Kleinveedraad
Deze elegante en duurzame oplossing beschermt zowel kleine als grote dieren. We plaatsen de gegalvaniseerde staaldraad door de palen heen. 
Kleinveedraad
Electriciteit
We plaatsen een stroomdraad op de omheining. Het elektrisch circuit beschermt zowel de omheining als de paarden. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan de houten omheining. Ook op de poort kunnen we een rechtstreekse elektrische bescherming plaatsen. We plaatsen het elektrisch circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Electriciteit
Plaatsing

Enkel in België al plaatst De Sutter Naturally ongeveer 200 000 lopende meter omheiningen per jaar.

Zij passen een unieke plaatsingsmethode toe met een eigen ontwikkeld palentrilmachine. Deze techniek garandeert stevigheid en stabiliteit. Onze professionele en ervaren plaatsers werken met laserapparatuur en elektronische sensoren.

Poortpalen worden in een betonfundering verankerd. Ook voor het aanbrengen van de elektrische draad kunt u op onze plaatsingsdienst beroep doen.

Voor plaatsingen in Europa selecteerden we een aantal partners die volgens dezelfde kwaliteitsfilosofie te werk gaan. Deze Premium Partners staan in voor onze plaatsingen in de overige landen.