Hoe een weide beveiligen tegen diefstal?

Met een anti-diefstalpin vormen de weidepoorten een eerste stevige barrière om ongewenste gasten uit je weide te houden
Steeds meer lezen we in de kranten verhalen van paarden of andere dieren die gestolen worden uit een weide. In vele gevallen staat een weide geïsoleerd en kunnen dieven vrij ongestoord hun gangen gaan. Een eerste en zeer effectieve beveiliging van je weide omvat het aanbrengen van een anti-diefstalpin op je weidepoort.
 
Wanneer je investeert in een kwaliteitsvolle weidepoort, adviseren wij steeds om deze te voorzien van een anti-diefstalpin. Deze zogeheten poortpin – soms ook poorttut genaamd – vermindert geenszins de esthetische uitstraling van onze prachtige weidepoorten. Wel vormt ze een eerste barrière tegen ongewenste bezoekers met slechte bedoelingen. 
 
Hoe werkt een anti-diefstalpin? 
Een anti-diefstalpin is mogelijk op onze dubbele weidepoorten met twee vleugels. Het maakt deel uit van het poortbeslag. Deze vorm van beveiliging werkt bijzonder eenvoudig. Je schuift een metalen pin in de voorziene ruimte. Vervolgens plaats je een hangslot doorheen de lus aan het uiteinde van de metalen pin. 
 
Het is een zeer eenvoudig en doeltreffend systeem om het openen en sluiten van de poort te verhinderen. Dieven moeten de poort al volledig uit de scharnieren heffen, maar dat is door het gewicht allerminst evident. Een antidiefstal-pin kan ook later op de weidepoort geplaatst worden.
 
Meer over onze weidpoorten
De Sutter Naturally ontwikkelde een heel gamma aan kwaliteitsvolle weidepoorten. Elke weidepoort heeft zijn eigen uitstraling en staat garant voor een lange levensduur. Hier lees je alle informatie over onze weidepoorten en ontdek je de verschillende modellen.
 
Elke weidepoort in ons gamma wordt voorzien van robuust beslag. Het ijzer is een halve centimeter dik. Zelfs na vele jaren gebruik plooit of breekt dit niet. Alle onderdelen van het poortbeslag worden warm verzinkt zodat ze niet gaan roesten. Lees hier meer over het beslag op onze weidepoorten.
 
Onze experts komen vrijblijvend langs en geven advies op maat voor de ideale poort in jouw weide. Samen bekijken we de perfecte oplossing met een efficiënte beveiliging.